Vi trenger nå flere dyktige fagfolk! Tar du utfordringen?

Montør – Teamleder – Prosjektleder

Frist snarest
Ansettelsesform fast

Fra nyttår blir BM Skilt AS en del av Ramudden Kristiansand og i den forbindelse så har vi behov for flere medarbeidere snarest mulig, da vi har stor pågang med oppdrag fra våre kunder.

Ramudden har gjennom de siste årene hatt en betydelig vekst i en bransje med svært stor aktivitet. Vi leverer tjenester innenfor bygg-, samferdsel- og baneprosjekter med alt fra offentlige søknader, rådgivning og utarbeidelse av varslingsplaner, utleie av alt innen sikringsmateriell, samt utsetting og kontroll på dette. Størrelsen på prosjektene kan variere fra små oppdrag til store entrepriser innen infrastrukturutbygging, der alt fra små lokale entreprenører til store nasjonale aktører og byggherrer er blant kundene. Vår kultur og måte å jobbe på er gjennomsyret av det vi kaller Ramudden-ånden. For oss betyr dette at vi har kunden i fokus, setter helse, miljø og sikkerhet til våre ansatte først og vi er best på det vi gjør.

Om kandidater montering:

Kandidatene vi er ute etter har relevant erfaring, gjerne fra bygg- og anlegg, som anleggsarbeider, maskinfører, trafikkdirigent, arbeidsformann, baser, prosjektledere, anleggsleder eller tilsvarende. I Ramudden er vi svært stolte over de tjenester og materiell vi leverer, og du må kunne identifisere seg med den samme stolthet og eierskap. Alle har rett til en sikker arbeidsplass, og vår oppgave er å få alle trygt hjem.

Arbeidsoppgaver:

Våre teamledere og prosjektledere har ansvar for ett eller flere team som arbeider med gjennomføringen av arbeidsvarslingprosesser, etablering og sikring av arbeidsområder, samt montering av midlertidig og permanent skilting. Som ansvarlig kreves det at man tar ansvar fra A til Å, fra bestilling til sluttføring, uansett om arbeidet starter morgen, kveld eller helg. Ansvaret innebærer tett kundeoppfølging og at man sørger for at arbeidslaget fungerer effektivt og at alt av materiell og dokumentasjon er på plass til rett tid og av rett kvalitet, slik at vi overholder våre forpliktelser overfor kunden. Trafikkdirigering blir også en del av arbeidsoppgavene når det er behov for dette. Stillingsprosent tilbys mellom 80 -100% .

Generelle krav:

  • Våre ansatte skal kunne kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig.
  • Du har god helse og er punktlig, nøyaktig, engasjert, løsningsorientert og effektiv.
  • Det er nødvendig at du har førerkort klasse B og det er en fordel om du har klasse BE, eller C/C1/CE, samt Arbeid på Veg kurs 1, kurs 2 og kurs 3 for trafikkdirigering.
  • De vi ansetter bør ha bosted i Agder og må også kunne stille direkte på arbeidsstedet i egen bil, dersom dette er mest hensiktsmessig og praktisk gjennomførbart. Ordinært oppmøtested er bedriftens adresse.
  • Arbeidstiden er variert, og våre ansatte må påregne å jobbe både dag, kveld, natt, i helger og på helligdager.
  • Vi har vår største andel av oppdragene i Agder, men prosjektene kan også medføre arbeid i andre deler av Sør-Norge.

Merk søknaden med: MTP

Vennligst opplyse i søknaden om du er disponibel i dag, eller lengde på oppsigelsestid i nåværende arbeidsforhold. Om du kan starte med en gang så si fra, da vi trenger flere medarbeidere raskest mulig.

Ta kontakt!

Sigve Simonsen
Regionleder
Mail: sigve.simonsen@ramudden.no
Mobil: 954 95 152

Om arbeidsgiveren

Ramudden er et ekspansivt rådgivnings- og utleieselskap som tilbyr helhetsløsninger og materiell for sikring av arbeidsområder innenfor anlegg, bygg, jernbane og industri. Selskapet ble etablert i Sverige i 2005 og er i tillegg etablert i Norge, Finland, Estland og UK. Konsernet omsatte i 2019 for 2,2 milliarder NOK.
Ambisjonene for videre vekst i Norge er store og vi er i ferd med å bli en landsdekkende aktør innen rådgivning, planlegging og sikring av arbeidsområder og ulike kulturarrangement. Våre avdelinger er lokalisert i Bergen, Stavanger, Drammen, Haugesund, Ålesund, Steinkjer, Trondheim, Hamar, Porsgrunn, Kristiansand, Oslo Hvam, Oslo Vinterbro og Lindesnes.