Røde Kors Førstehjelp

Røde Kors i Norge har etablert Røde Kors Førstehjelp AS for å øke sitt fokus på å bli en sentral og foretrukket leverandør av førstehjelpskurs, førstehjelpsutstyr og tilhørende produkter og tjenester til næringslivet og offentlig sektor i Norge.

Røde Kors Førstehjelp er en landsdekkende leverandør og er i dag en hovedleverandør av førstehjelpskurs og førstehjelpsutstyr til mange av landets største bedrifter. Med deres rundt 2 500 årlige førstehjelpskurs, ca. 30 000 kursdeltagere er vi den største norske leverandøren av godkjente førstehjelpskurs i Norge. De har instruktører i alle norske fylker og avdelingskontorer i Bergen, Stavanger/ Sandnes, Trondheim og Oslo. Hovedkontoret ligger i Bergen. Selskapet er leveringsdyktig over hele landet.

Hovedmålsettinger
– Røde Kors Førstehjelp skal øke befolkningens kompetanse om førstehjelp.
– Røde Kors Førstehjelp skal øke det økonomiske bidraget til Norges Røde Kors

Norges Røde Kors eier selskapet 100 % og en betydelig del av omsetningen til selskapet overføres hvert år til bruk i den humanitære virksomheten til Røde Kors, lokalt og nasjonalt. Med Røde Kors Førstehjelp som leverandør er din bedrift sikret en dyktig og serviceinnstilt aktør som holder høy kvalitet i alle ledd.

Kurskompetanse og leveringsdyktighet
Vi har antageligvis det største nettverket av dyktige førstehjelpsinstruktører i Norge. Disse er lokalt plassert, noe som sikrer våre kunder rask levering av kurs der hvor bedriften har tilhold. Røde Kors Førstehjelp er sannsynligvis den eneste norske aktøren som kan levere førstehjelpskurs med en bred nasjonal dekningsgrad. Våre instruktører har bakgrunn fra sykehus, ambulansetjenesten eller har annen tilsvarende helsefaglig bakgrunn. Alle instruktører er sertifiserte og følger de til enhver tid gjeldende retningslinjer for førstehjelp.