Ledige stillinger

Veiskiltkonsulenten AS er i sterk vekst og vi trenger derfor flere konsulenter innen trafikkplanlegging og teknisk tegning. Vil du være med på laget?

Veiskiltkonsulenten AS har gjennom de siste årene hatt en betydelig vekst i en bransje med svært høy aktivitet. Vi leverer konsulenttjenester innenfor samferdselssektoren i bygg og anleggsbransjen. Vi utarbeider arbeidsvarslingsplaner, faseplaner tilknyttet disse, alle typer offentlige søknadsprosesser i forbindelse med arbeid på og ved veg, rådgivning relatert til prosesser og plan for gjennomføring. Vi sørger for at du får sikkerhetsutstyret når og der du trenger det.

Våre kunder varierer i størrelse. De omfatter både statlige byggherrer og entreprenører som driver prosjekter i Norge. Kundeporteføljen er både nasjonale og internasjonale aktører. Ved avdelingen har vi et bredt kompetansemiljø, men trenger nå flere medarbeidere for å ivareta en stadig økende oppdragsmengde.  

Hva ser vi etter?

  • Vi søker deg som er handlekraftig, strukturert, nøyaktig og som tør å ta både initiativ og beslutninger.
  • Vi forventer at du har gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper, samt behersker norsk og engelsk både muntlig og skriftlig.
  • Du trives med å jobbe i prosjekter, og å drive ulike parallelle prosesser på en målbevisst og resultatorientert måte. 
  • Du har gjerne teknisk fagskole, eller utdanning innen ingeniørfag eller prosjektledelse.
  • Du kjenner godt til hva som skjer på en byggeplass og de mekanismer og prosessene som preger hverdagen der.
  • Sentralt for oss er at du ser hensikten, viktigheten og kompleksiteten i den jobben vi er satt til å gjøre. -Slik at alle kan komme trygt hjem fra jobb, hver dag! Vi er overbevist om at dette kan kombineres med glimt i øyet, moro på jobb og et fantastisk arbeidsmiljø!

Vi tilbyr

Vi tilbyr en spennende og selvstendig stilling i et solid selskap med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Veiskiltkonsulenten AS er eid av Ramudden-konsernet, og har som ambisjon om å bli landets ledende rådgivingsselskap innen arbeidsplass sikkerhet. Hos oss har du en stor mulighet til å gjøre en forskjell!

For ytterlige informasjon om stillingen kan du kontakte: Gunnar Lande på 48018497 / gunnar@vskonsulenten.no