Åpen Søknad

Har du erfaring innen Prosjekt/anleggsledelse eller prosjektering/saksbehandling innen vei/ trafikk?

­­­Har du lyst på nye utfordringer?

Trafikkplanlegging, utarbeidelse av arbeidsvarslingplaner og gravesøknader for arbeid på og langs veg, permanente skilt planer, avkjørsel søknader, livsløpsanalyser og KS/HMS.

Våre kunder er:

Statens vegvesen, vegvesenets driftskontraktører, kontrakter for Nye Veier, bruvedlikeholds entreprenører, kommuner, kabelfirmaer for el-kabel, tele og fiberkabel, de fleste store maskinentreprenørene, asfaltentreprenører, mindre maskinentreprenører, bygningsfirmaer, rørleggere, blikkenslagere, privatpersoner, kort sagt alle som arbeider på eller langs med vei.

Kvalifikasjoner/personlige egenskaper:

  • Erfaring med en eller flere av følgende, er ønskelig:
  • Prosjektledelse, anleggsledelse, ledelse av driftskontrakter, prosjekt ingeniør, veiplanlegging, KS/HMS, saksbehandling innen vei og trafikk, brufølgetjeneste, landmåling, programmering av data for maskinstyring, livsløpsanalyse.
  • Erfaring og trives med kundebehandling.
  • Kjennskap/erfaring med utarbeidelse av skilt planer og gravesøknader er ønskelig
  • En fordel om du behersker excel, 3D animasjon (sketchup) og visio.
  • Besøksadressen er: Rødbergsveien 123, 4520 Lindesnes.

I forbindelse med jobben vil det bli noe reiseaktivitet ifm befaringer ol. egen bil må kunne disponeres. Nødvendig opplæring vil bli gitt. Tiltredelse etter nærmere avtale

Dersom dette hørtes interessant ut så send inn en søknad med CV til  gunnar@vskonsulenten.no

Litt om oss

Vi er et konsulentfirma som har økende ordretilgang og trenger å forsterke vår stab. Vi er i dag 14 ansatte på kontoret som har et trivelig, hektisk og fleksibelt arbeidsmiljø. Vi ser lyst på fremtiden. Oppgavene fordrer at du kan jobbe selvstendig, samtidig som samarbeid er nødvendig for å løse felles oppgaver.

Vårt arbeidsområde er hele Norge.